Hunderfossen - Eventyrgrenda

Adresse: Fossekrovegen 71, 2625 Fåberg
Beliggenhet:
Vis kart

Overnatting | 400m fra Hunderfossen Eventyrpark og Hunderfossen Vinterpark ligger eventyrhotellet Hunderfossen Hotell & Resort. Hafjell Alpinsenter er kun 4km/5 minutter unna med bil, og på 14 minutter er du i Lillehammer sentrum. Med utsikt over Hafjell kan vi tilby et intimt og koselig hotell, 60 hytter og leiligheter samt en stor campingplass! Egen togstasjon på Dovrebanen, 2 små timer unna Oslo S, og enkel adkomst fra E6 som ligger på andre siden av elven.

Vi ligger godt plassert i Norges største aktivitetsdestinasjon. I gangavstand finner dere Hunderfossen Eventyrpark, Hunderfossen Vinterpark, den Olympiske Bob og Akebanen, Hunderfossens Høydepark, Barnas Gård Hunderfossen, Energisenteret og Norsk Vegmuseum! I kort kjøreavstand finner dere mange andre attraksjoner og aktiviteter! Perfekt for familieferie, sommerferie, eventyrlig for kurs og konferanser, med flotte fasiliteter for livets begivenheter. Går du i giftetanker kan du vies i Hunderfossen iskatedral og snøhotell på vinterstid, med seks digre troll som ramme til bryllupsmiddagen i Trollsalen! Glemte vi å nevne at vårt gode kjøkken lager nydelig mat, inspirert av tradisjoner og med lokale råvarer. Hotellet har egen parkering, flotte uteområder og lekeplass for barna.
Utsjekk kl 11:00, Innsjekk kl 16:00
Build: 25.05.2023 12:56:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-9251.cbischannel-42803.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails